Poengdeling for damelaget mot Randaberg

Mandag var det duket for høstens første hjemmekamp for Tigerdamene da Randaberg gjestet Husabø. Et lag som lå like bak EIK på tabellen og som vant det motsatte oppgjøret 4-2.

Det var EIK damene som kom best i gang og etter bare 3.min lå den første ballen i mål. Et mønsterangrep anført av en frisk Live Jørgensen på høyresiden endte med et perfekt innlegg foran mål der Tonita Tollefsen sikkert satte inn 1-0. Tigerdamene fikk en kjempestart og fortsatte med å produsere sjanser. Nærmest scoring var Stine Lindø som traff tverrliggeren.

Sakte men sikkert kom Randaberg inn i kampen. EIK damene ble løpende imellom da teknisk gode Randabergdamer begynte å trille ball. Kun et meget godt forsvar og god Renate Dyrnes i EIK målet gjorde at Tigrene kunne gå til pause med en 1-0 ledelse.

Andreomgang startet som førsteomgang sluttet. Randaberg fortsatte å presse på for å få utligningen. Til slutt greide ikke Tigrene og motstå Randabergpresset lenger og i løpet av et kvarter hadde Randaberg scoret to ganger og snudd kampen. Med bare 13 minutter igjen trodde nok de fleste at poengene var tap.

Men herfra og ut viste Tigerdamene at tabellposisjonen ikke er tilfeldig. Ermene ble brettet opp og siste skvett av krefter skulle presses ut. Store muligheter av Live Jørgensen, Marie Svanes og Kaja Myklebust resulterte dessverre ikke i scoring.

I den 85.min fikk derimot EIK frispark og Tonje Myklebust ladet kanonen. Fra skrått hold satte hun ballen i mål ved stolperoten i keepers motsatte hjørne og utligningen var et faktum. En flott scoring og et fint punktum for en slitekamp av dimensjoner.

EIK forsvaret må trekkes frem for heroisk jobbing hele kampen igjennom. Anført av en meget opplagt Tonje Myklebust og en god Renate Dyrnes.

Fremover på banen så løp både Marie Svanes og Live Jørgensen utallige meter for laget og la ned en kjempeinnsats. Tonita Tollefsens «nye» rolle som spiss etter at Marlen Karlsen måtte forlate banen med skade fungerte også bra.
På lørdag gjester Kopervik Husabø i damenes tredje kamp på en uke. Kampstart kl 15.00. Håper alle kjenner sin besøkelsestid!

LAS

Kampfakta:
Seriekamp 3.div damer Idrettsparken
EIK – Randaberg 2-2 (1-0)
Målene: 1-0 (3) Tonita N Tollefsen, 1-1 (60), 1-2 (77), 2-2 (85) Tonje Myklebust
Dommer: Rune Røyland, Hovsherad IL – Meget god
Tilskuere: 30
EIKs tropp: Renate Dyrnes, Caroline Landbø, Lise Vigrestad, Tonje Myklebust, Betina N Tollefsen, Stine Lindø, Silje Kristensen Brobakken, Tonita N Tollefsen, Live Jørgensen, Marie Svanes, Marlen Karlsen, Thea Tollefsen, Kaja Myklebust og Marit Buerskog.

Stjernetoppen:

***Tonje Myklebust
**Renate Dyrnes
*Lise Vigrestad

Share