Seier til Jenter-16

EIK J16 åpnet høstsesongen med seier 2-1 over Klepp på sistnevntes bane. Jentene tok kommandoen i kampen og i det 26 min kom 1-0 målet kom ved Elise S. Folland. Målet kom etter hun elegant ble frispilt , tok med seg ballen og scoret sikkert. Dette var også resultatet til pause.

Vertene gikk hardt ut i andre omgang og la press på gjestene og utlignet til 1-1. Etter dette jobbet EIK jentene i herdig for å score flere mål og sjanser hadde de. Matchvinner ble Lone Hovland som sendte avgårde et skudd fra midt på motstanders banehalvdel, ballen trillet mellom beina til Klepp`s målvakt. En scoring av den heldige sorten. Men mål er mål og da dommeren blåste av kampen var nok en seier sikret.

I denne kampen må Kamilla Øvrevik fremheves for god jobbing i forsvar og Ida A. Bjørnø`s comback i andre omgang etter å vært ute med skade i lengre tid .

rs/oto/msb

Share