Bengts reaksjon etter tapet på Sotra

Vi ringte Bengt Sæternes for å få en kommentar fra ham etter at laget hans hadde tapt 2-0 mot Nest.

Vår trener hadde følgende å si: – Vi taper vel fortjent for å si det rett ut. Vi hadde bestemt oss for å ligge bakpå fra avspark og forsøke å utnytte de mulighetene vi fikk på overganger. Dessverre lyktes vi ikke helt med det, og når Nest tar ledelsen midtveis i omgangen har vi ikke så mye å by på fram mot pause.

Vi hever oss i andre omgang, og føler at vi har god tid på oss til å jakte en utligning. Men etter at Nest scorer sitt andre mål går mye av lufta ut av oss. Vi hadde håpet på poeng i denne kampen, selv om vi visste det ville bli tøft, men nå gjelder det å rette blikket framover i første omgang mot Notoddenkampen neste lørdag, slik at vi kan få med oss poeng fra den kampen.

Share