EIK tapte 2-0 på Sotra

18:07

Det sies også at NRK var til stede med kameraer på kampen, så kan være at det kommer en reportasje i Hordalandssendingen. I så fall skal vi prøve å få fatt i linken.

18:03

Vi har fått reaksjoner fra et par EIK-supportere som var på kampen. De (Eivind Olsen og Dag Marcus Egaas) sier begge at vi slet veldig i første omgang, men at vi gjør en mye bedre innsats etter pause. I perioden før Nest får sin andre scoring kunne like gjerne EIK scoret. Men på 2-0 blir det vanskelig, selv om Stian Sleveland og Mathias Perttamo kommer inn med friske bein. Vi opptrer også litt slurvete når vi har ballen til tider, og mister den i farlige posisjoner, i følge de to. Dag Marcus avslutter med å si at nå gjelder det å nullstille seg fra en kamp der vi vel i utgangspunktet fryktet det var lite å hente, og nå rette blikket framover mot de neste kampene mot Notodden, Ålgård og Viking 2. Mye kan avgjøres på de kampene.

17:53

Kampen er slutt. Nest-Sotra vant 2-0

17:40

Midtveis i andre omgang har Johnny Furdal doblet ledelsen til 2-0 på en avslutning etter at EIKs forsvar ikke fikk heade ballen unna eget mål. Dette er stillingen ti minutter før slutt.

Stian Sleveland og Mathias Perttamo har kommet inn for EIK, mens Thomas Leidland og Martin Håland har blitt byttet ut. Leidland har for øvrig også fått gult kort.

16:50

Det er pause på Sotra i kampen mellom Nest og EIK. Hjemmelaget leder fortjent 1-0 etter en scoring av Tim Nilsen midtveis i omgangen. Målet kom etter at Nests angriper kom seg gjennom på vår høyreside og fikk satt ballen hardt forbi Jonas Høidahl.

EIK startet kampen med å ligge veldig lavt med laget, men var i ferd med å komme mer med i kampen spillemessig da Nest tok ledelsen. Hjemmelaget har også hatt et par andre store sjanser der bare godt keeperspill av Jonas Høidahl har hindret scoring.

Kenneth Grande måtte for øvrig forlate banen på grunn av en smell etter 19 minutters spill. Han ble erstattet av Jonas Mong.

I en annen kamp i vår avdeling har Ålgård vunnet 1-0 hjemme over Notodden.

——————————————-
EIK spiller med følgende elleve fra start:
Jonas Høidahl, Miguel Diez, Kim Nyborg, Henning Romslo, Stian Vigrestad, Jostein Salvesen, Sverre Larshus Larsen, Thomas Leidland, Kenneth Grande, Martin Håland og Espen Skogen

Kampreferat Stavanger Aftenblad


Share