Årets dårligste kamp av EIK-damene

Lørdag gjestet Kopervik idrettsparken til dyst i damenes 3.div. Et Koperviklag som i vår måtte se seg knepent slått av Tigerdamene hjemme på Karmøy. Denne ettermiddagen skulle rollene byttes om.

Med vinden i ryggen gikk jentene ut og ville legge trykk på gjestene fra starten av. De klarte imidlertid ikke å skape det helt store foran Kopervikmålet og bortelagets keeper tok de få mulighetene EIK fikk. Betina Tollefsen fikk for øvrig en gylden mulighet etter at hun på elegant vis ble frispilt av sin tvillingsøster men avslutningen ble for dårlig.

I det 15. min skulle Kopervik ta ledelsen. EIKs bakre firer var i det gavmilde hjørnet da 1-0 ble satt inn bak Renate Dyrnes. Herfra og ut var det Kopervik for alle penga og EIK var heldige som ikke gikk til pause med mer en 1-0 i sekken.

I motvinden i 2.omg ble kampbildet dessverre ikke bedre. Kopervik fortsatte å kjøre kampen mens Tigerdamene slentret etter som om det var Slettebømarsjen de deltok på.

Mot slutten av omgangen ble flere spillere sendt i angrep i et håp om utligning. Dette gav Kopervik muligheter i motsatt ende og i det 85.min lå 2-0 bak Renate Dyrnes.

Tigerdamene tapte fortjent mot et Kopervik lag som simpelt hen ville mer. Innsats, vilje og lyst må ligge til grunn hver gang fotballskoene blir knyttet på.

Det var en skuffet gjeng som i garderoben etter kampen erkjente at dette ikke var godt nok. Allerede tirsdag er det nytt slag i Idrettsparken når Riska kommer på besøk. Her er jentene nødt til å brette opp ermene om de ønsker eventyret i 3.div skal fortsette. Det er innsats det handler om!

LAS

Kampfakta:

Seriekamp 3.div damer Idrettsparken.
EIK-Kopervik 0-2 (0-1)
Målene: 0-1 (15), 0-2 (85)
Dommer: Deme Gorqaj, Orstad IL – middels
Tilskuere: 50
EIKs tropp: Renate Dyrnes, Caroline Landbø, Lise Vigrestad, Tonje Myklebust, VildeTonheim, Kaja Myklebust, Thea Tollefsen, Marie Svanes, BetinaTollefsen, Marit Buerskog, Tonita Tollefsen, Stine Lindø, Kamilla Øvrevik og Lone Hovland

Stjernetoppen:

*Renate Dyrnes


Share