Kampreferat EIK Jr – Vaulen Jr

EIK tok imot seriens bunnlag , Vaulen, til første kamp for høstsesongen på en flott matte i Idrettsparken. Tigrene, som mistet Vegard Stapnes til studier, hadde vært ivrige på overgangsmarkedet og sikret seg Jan Terje Søyland fra Helleland på free transfer.

EIK tok tidlig kommandoen i kampen og et Vaulen, som for øvrig ikke hadde alle spillerne tilgjengelig pga noen hadde kjørt til Moi istedenfor, hang ikke med fra første blås. Tigrene dominerte og Vaulen sleit med å komme seg ut av egen 16-meter. Elion Shatri fikk æren av å bli første målscorer da et innlegg gikk direkte i mål etter at Chris Sleveland hadde forstyrret keeper.

Etter scoringen fortsatte EIK å dominere, men uten at det ble ytterligere innskudd i målprotokollen. Jan Terje, Chris, Brian, Marius og Elion hadde alle gode forsøk som enten gikk utenfor eller ble reddet av keeper. Dermed
ebbet første omgang ut med 1-0 til tigrene, en ledelse som absolutt burde vært større.

EIK fortsatte kjøret i andre omgang og sjansesløseriet skulle fortsette også litt ut i andre omgang. Dette så imidlertid kapteinen seg lei på, tok ansvar og sørget dermed for 2-0(Jørgen Lindø). Ikke lenge etterpå viste
Simon «Pirlo» seg frempå med en suser og 3-0. Trenerteamet foretok en del bytter og Truls Gyland, Jonas Skulstad og Ole Østebrød kom innpå. Kjetil Bø Olsen hadde allerede blitt byttet inn for Chris Sleveland i pausen. Det førte til at vår nye signering ble flyttet opp på topp og det ga resultater umiddelbart da han satte inn 4-0. Kjetil økte til 5-0 før Brian fikk æren av å fastsette sluttresultatet til 6-0 da han satte inn et straffespark på tampen av kampen.

En helt fortjent seier og tigrene var nærmere 10-0 enn Vaulen var en redusering. Det var spesielt kjekt å se debutantene Jonas og Jan Terje spille sin første kamper for jr-laget og begge viste at de kan bli nyttige
spillere fremover. Ellers tok også de andre innbytterne vare på sjansen og viser at juniorlaget har mange gode spillere å plukke av fremover.

3 stjerner: Elion Shatri
2 stjerner: Jan Terje Søyland
1 stjerne: Simon Stapnes

Share