Sterk borteseier av juniorlaget

Hinna jr – Eik jr 1-5 (1-2)

Det var på tide med høstsesongens første bortekamp mot Hinna, et lag som vi hadde slått 6-1 hjemme i vår, og vi var alle spent på om guttene skulle fortsette den gode trenden fra forrige kamp. Dessverre kom denne kampen for tidlig for Sondre, men selv med brukket hånd så ville ikke Brian kaste inn håndkleet av den grunn. Derfor kunne vi stille med et uforandret startellever i fra forrige kamp.

Vi var enige om å gå ut i hundre og det ga resultater øyeblikkelig. EIK hadde fått corner etter litt over minuttet spilt, og etter litt klabb og babb så kunne Chris Sleveland dundre den i hjørnet for keeper. En herlig
avslutningsteknikk!

Dette var en kalddusj for hjemmelaget som sakte men sikkert jobbet seg inn i kampen igjen. De tok mer og mer over banespillet og vi ble presset lenger og lenger bakover. Det var i denne perioden hjemmelaget utlignet etter litt dårlig press på våres venstre side som dermed sørget for at hjemmelaget kunne utlikne etter et flott innlegg og en ditto avslutning.

Heldigvis, så førte dette til at vi våknet igjen, brettet opp armene og kjempet oss tilbake i kampen. Derfor havnet banespillet igjen i favør av EIK og vi fortsatte å produsere sjanse på sjanse. Både Elion og Brian hadde ypperlige muligheter til å øke ledelsen, men dessverre så var marginene ikke på vår side. Likevel, så skulle 2-1 komme etter at Simon Stapnes var frempå og fikk lurt ballen over streken og fortjent ledelse til bortelaget til pause.

At det nærmet seg høst, hadde Hinna tydeligvis ikke tenkt på så i andre omgang måtte vi faktisk starte på en helt ny bane med flomlys. Et «skittent» triks påstod enkelte på sidelinja, men gutta lot seg ikke affisere. Vi dominerte fortsatt banespillet, og selv om Hinna yppet seg litt, hadde gutta bak full kontroll. 3-1 skulle komme da Marius fulgte en håpløs ball, smatt seg mellom to forsvarere, rundet keeper og kaldt ekspederte 3-1 i det tomme målet. Vi foretok nå noen bytter og Truls, Jonas, Ole og Teo hadde nå kommet inn for Ørjan, Elion, Brian og Simon B. Teo skulle få æren av å sette inn 4-1 før jr-lagets siste signering, Jan Terje Søyland, skulle få æren av å sette inn 5-1 etter en nydelig pasning av Truls.

Dette var en flott lagseier og alle på banen i dag skal ha honnør for 100 % innsats fra begynnelse til slutt. Dette var et Hinna-lag som hadde slått flere gode lag på hjemmebane og som kunne skilte med tre a-lagsspillere i startelleveren, likevel hadde de ikke en sjanse mot våre gutter! Det var en innstilling og vilje som begynte helt bakerst med Alex og som forplantet seg helt frem til Brian. En flott forestilling av jr-laget!

3 stjerner: Even
2 stjerner: Marius
1 stjerne: resten av laget, så god var deres prestasjoner!!


Share