Storseier til Jenter 16

EIK J16 spilte sin andre kamp på to dager da de møtte SIF på bortebane tirsdag. Som alltid når jentene spiller kamp vil motstanderne gi alt, alle vil prøve å slå EIK.

SIF kom til flere gode sjanser i begynnelsen av kampen og hadde en ball i nettet og heldigvis for EIK stod dommeren så lang i fra mål at han ikke så at den var inne. Dette får vi skrive på kontoen for flaks. Men etter 12 minutters spill vant Sofie S. Ollestad ballen midt på banen og fyrte av et hardt og velplassert skudd som gikk over SIF`s målvakt og dermed var stillingen 1-0. Dette var også pause resultatet.

I pausen måtte trener Rune korrigere på en del feil som jentene gjorde i 1 omg. Han ba jentene om å gå ut i andre omgang å score minst to mål til. I løpet av de fire første minuttene av andre omgang gjorde Elise S. Folland ordene til skamme da hun sørget for to scoringer. EIK jentene dominerte nå kampen fullstendig og rullet opp angrep på angrep. Mål nr. 4 kom etter et hjørnespark der Vilde Rasmussen var sist på ballen. Stine Nuland fikk æren av å avslutte scoringsballet og det stod 5-0 som også ble sluttresultatet.

Skal noen spillere trekkes frem må vi nevne Sofie S. Ollestad i sin defensive midtbanerolle som hun kler perfekt.

rb/msb


Share