Klar for kamp mot Notodden

Det er klart for en ny «rysare» når Notodden kommer på besøk til Idrettsparken i morgen ettermiddag. Etter tapet i Bergen forrige lørdag minket avstanden til lagene under nedrykkstreken til ett fattig poeng, og det er liten tvil om at med hjemmebane bør det helst bli tre poeng til tigrene.

Ser vi litt på formtabellen de siste fem kampene blir tabellen litt annerledes enn sesongen sett under ett. Flere av de lagene som sliter i bunnen har begynt å ta nokså godt med poeng de siste ukene, noe som bidrar sterkt til at det virkelig tetter seg til. Formtabellen ser slik ut:

Bortelaget Notodden har kanskje vært sesongens største skuffelse ut fra forventningene i forkant av sesongstart. Med et budsjett som langt overgår noen av divisjonskollegaene, og en spillerstall med drøssevis av erfaring fra Adeccoligaen ble de stort sett tippet på toppen av tabellen av de fleste eksperter. Men en lang skadeliste kombinert med en nokså liten spillerstall har bidratt til at poenghøsten har vært langt magrere enn trener Kenneth Dokken skulle ha ønsket seg. Faktisk har den 35 år gamle treneren vært oppført på innbytterbenken selv de siste par kampene. Til kampen i morgen er det fire av Notoddens spillere som er uaktuelle på grunn av skader, nemlig Lars Lien, Steffen Jenssen, Øystein Sanden og Knut Rønningene.

EIK har også fått noen skader de siste ukene som har kommet ubeleilig. Kenneth Grande er antagelig ute for resten av sesongen etter skaden han pådro seg på Sotra forrige lørdag. Kai Ove Stokkeland er heller ikke klar til kampen i morgen. Han trenger nok minst en uke til for å komme tilbake fra seneskaden han fikk i leggmuskulaturen i kampen mot Vidar for fjorten dager siden. Jan Eric Wetteland er trolig også ute etter å ha fått en skade på trening denne uka.

Espen Rasmussen er derimot tilbake, dog med ansiktsmaske, etter sin neseoperasjon. Mathias Perttamo fikk noen minutter mot Nest, og selv om han nok ikke er klar for nitti minutter ennå kan han bli en viktig joker med sin målteft og avslutteregenskaper. Trolig tar også Kristian Koldal plass i troppen.

Ledere og trenere i ungdomsavdelingen har oppfordret sine spillere til å ikle seg gult og svart og heie A-laget fram. Det håper vi dere som er voksne også vil gjøre!

Kampstart er kl 1600 lørdag ettermiddag.


EIK-tilskuer
Husk at vårt kampprogram EIK-tilskuer er til salgs for kr 30,- på alle våre hjemmekamper. I utgaven mot Notodden kan dere blant annet lese om en notodding som har blitt en stor EIK-patriot etter tolv år i «okka by».


Share