Transportetappe for damelaget

Tirsdag var det nok en gang duket for damelagskamp i Idrettsparken. Haugar 2 skulle måle krefter med Lise Vigrestad (bildet over) og resten av tigerdamene.

EIK damene greide aldri å finne tilbake til formelen fra forrige kamp der Riska ble overkjørt. Spillemessig en nedtur men allikevel full poengfangst.

Tigerdamene skulle komme best i gang. Marie Svanes gikk flott til dødlinjen og fant Marlen Karlsen inne foran mål, men dessverre for Tigrene gikk ikke avslutningen i mål. Lite ble produsert fra begge sider men i det 24.min ble nevnte Karlsen felt utenfor Haugars sekstenmeter. Påfølgende frispark dundret Tonita Tollefsen i mål og ledelsen var et faktum. Definitivt kveldens høydepunkt.

Etter dette festet Tigrene et lite grep om kampen uten helt å produsere de store mulighetene. Lagene gikk til pause med en 1-0 ledelse til hjemmelaget.

Andre omgang startet som første uten særlig struktur fra noen av lagene. Mye unøyaktige pasninger og duellering på midtbanen. I det 58. min ble Marlen Karlsen flott spilt igjennom av Tonita Tollefsen. Stort bakrom er Karlsen mat og 2-0 satt bak Haugarkeeperen.

3-0 kom etter at Marie Svanes kom rundt på kanten og fikk slått inn på bakre stolpe. Der dukket Tonita Tollefsen opp og headet i mål fra død vinkel. Hennes andre for kvelden.

Tigerdamene slapp seg nok en gang nedpå og slapp Haugar inn i kampen igjen. Reduseringen kom bare 4 minutter senere. Sløvt press fra EIK forsvaret gjorde jobben enkel for Haugarspissen som scoret sikkert.

3-1 så ut til å bli sluttresultatet men Marlen Karlsen hadde mer på lager. Etter en skyllebøtte i pausen skulle svaret på tiltalen komme i 2.omg.

Debutant Jorunn Stavnheim fant nok en gang Karlsen i bakrommet og EIKs fjerde og hennes andre et faktum.
Tre viktige poeng i kampen om andreplassen i pulja var det eneste som varmet denne kvelden på Husabø. Men det sies å være en egenskap å vinne på dårlige dager. Neste kamp ut er Vidar på Lassa som innehar andreplassen. To poeng foran Tigrene. Et oppgjør Tigrene tapte 4-0 på Husabø i vår.

Skal det være håp om poeng i Stavanger må en helt annen innsats ligge til grunn på tirsdag.

Kampfakta:

Seriekamp 3.divisjon damer B&G banen
EIK-Haugar2 : 4-1 (1-0)
Målene: 1-0 (24)Tonita Tollefsen, 2-0 (58)Marlen Karlsen, 3-0 (77)Tonita Tollefsen, 3-1 (81), 4-1 (90) Marlen Karlsen
Dommer: Rune Røyland, Hovsherad IL – meget god
Tilskuere: 30
EIKs tropp: Silje Kvamsø, Vilde Tonheim, Tonje Myklebust, Betina Tollefsen, Marit Buerskog, Stine Lindø, Marie Svanes, Live Jørgensen, Tonita Tollefsen, Marlen Karlsen, Jorunn Stavnheim, Kamilla Øvrevik, Kaja Myklebust.

Stjernetoppen:

***Tonita Tollefsen
**Marlen Karlsen
*Lise Vigrestad

Share