2 av 3 for juniordamene

28.08 møtte jr.damene Hinna i Stavanger. Etter og ha tatt ledelsen i det 22.min med Mari Haugstad kom vertene tilbake og satte 2 kjappe i mål bak Eline Utheim. Hinna gikk til pause med en 2-1 ledelse. I andre omgang skulle Hinna nette hele fem ganger til uten at EIK jentene greide å svare. 7-1 og en fortjent seier til et bedre Hinnalag.

Mandag 09.09 gjestet Varhaug Kiwi Arena på Bakkebø. EIK jentene kom best i gang og Mari Haugstad satte inn 1-0 målet. Varhaug produserte ikke all verdens i første omgang og med to fine scoringer av Malin Lunde gikk Tigrene til pause med en komfortabel 3-0 ledelse.

Andre omgang derimot ble et antiklimaks sammenlignet med første. 3-0 ble til 3-1 før Malin Lunde ordnet hat trick med sin tredje for dagen. Herfra og ut var det stort sett Varhaug som stod for mulighetene. 4-1 ble til 4-3 på kort tid. EIK jentene slet seg igjennom kampen og heldigvis maktet ikke Varhaug og få utlikningen. Kamper har alltid to omganger og innsats og glød må ligge til grunn i begge!

Allerede onsdag 11.09 skulle jentene få vise at «nestenfadesen» to dager før ikke skulle gjentas. Orre ble sendt hjem som slakt fra Kiwi Arena. Tigrene ga seg ikke før det stod 12-2.

Etter 10 sekunder lå den første ballen i mål bak Orrekeeperen. Mari Haugstad hadde startet showet. I tur og orden gjorde Silje Brobakken (3mål), Lone Hovland, Malin Lunde, Thea Tollefsen (2mål), Betina Tollefsen (2mål) kvelden miserabel for Orrejentene. I tillegg to mål til fra nevnte Haugstad som gjorde hattricket komplett.

Share