Sliteseier til Jenter 16

Det ble en ny seier til tigerjentene da de tok i mot F&G på kunstgresset på Husabø torsdag. En kamp som inneholdt mye dramatikk der hjemmelaget fikk et mål annullert, ja ballen dabbet langt inne i nettaket og da en EIK spiller regelrett ble satt krokfot på innenfor 16 m og hjemmelaget ble snytt for et klart straffe.

Taktikken i denne kampen var at jentene skulle gå hardt ut og legge press på F&G fra første spark på ballen . Da det var spilt i 7 minutt og etter en kanonade mot gjestenes mål fikk Jorunn T. Stavnheim æren av å gi EIK ledelsen.
Gjestene fra Forus ville også være med i kampen og etter 20 min spill kom utligningen.

I stedenfor at hjemmelaget ikke klarte å omsette sjanser i mål gikk F&G opp i ledelsen rett før pause. Målet var en tro kopi av det første , der gjestenes høyre flanke kom for lett forbi forsvaret og fikk lagt inn foran mål til en med spiller som fikk stå umarkert og satte ballen til side for EIK`s målvakt.

I pausen ble det foretatt en del bytter og omrokeringer og allerede etter 5 min av andre omgang bar det frukter. Grete Egeland ble satt opp på topp som spiss i stedenfor Elise S.Folland som måtte ut med skade i pausen. Nevnte Egeland ble spilt nydelig i gjennom fra midtbanen og satte ballen tilside for F&G målvakten.

Jentene brettet nå opp armene og kjemper som bare tigrer kan . Og den forløsende scoringer kom når det gjenstod 10 minutter av kampen da Sofie S. Ollestad scoret direkte fra hjørnespark, ballen satt klistret oppe i bakerste hjørnet av målet. Når det skal sies så var F&G på flere farlige visitter , men EIK jentene red stormen av. Jeg tror ikke jeg tar feil når jeg sier at det gikk et lettelse sukk gjennom publikum, spillere og trenere når dommeren blåste av kampen og 3-2 seier og tre nye poeng var et faktum.

msb

Share