To storseire til juniorlaget

Nok en storseier til juniorene!
Juniorene skulle by Austrått opp til dans i et fantastisk høstvær på en nydelig gressmatte i Idrettsparken. Forrige oppgjør endte 4-1 til tigrene, og med tanke på hvor jevnt det er i toppen så måtte juniorene ta 3 poeng.

Guttene gikk knallhardt ut og tok tidlig ledelsen ved Jan Terje Søyland etter et fint innlegg fra Brian Thorsen, som for øvrig spilte en veldig god kamp som venstre ving. Simon «Pirlo» Stapnes ville ikke være noe dårligere, og fortsatte sin scoringsrekke da han øket til 2-0 kort tid etter. Jan Terje Søyland økte til 3-0 før Even Myklebust plutselig dukket opp på et innlegg og fikk pirket inn 4-0. En fortjent ledelse etter mye bra spill i første omgang.

I andre omgang ble det foretatt en del bytter og selv om EIK fortsatte å dominere, så ble ikke uttellingen ikke like god som i første omgang. Men, Teo skulle likevel få æren av å sette inn de to siste og dermed 6-0 til tigrene over et tafatt Austrått.

3 poeng: Even Myklebust
2 poeng: Jan Terje Søyland
1 poeng: Brian Thorsen

Tosifret seier til EIK!
Forrige kamp mellom EIK og Lura hadde endt 10-0, sesongens største seier, og guttene var dermed obs på at de ikke måtte undervurdere motstanderen på tross av storseieren mot dem forrige gang. Det er uhyre jevnt i toppen og derfor er alle poeng uhyre viktige. EIK og Forus og Gausel har skilt seg litt ut i toppen og opprykkskampen står nok mellom disse to lagene fremover.

Vi reiste en mannsterk tropp til bortekampen siden flere jr-spillere har hatt stor belastning i det siste, og trenerapparatet var dermed litt spente på hvor mye saft guttene hadde i beina. Det var enighet om å gå i strupen på Lura med en gang, og det ga resultater nesten umiddelbart da Brian bare var noen få centimere fra å sette et innlegg fra Teo i mål etter bare et halvt minutt. Likevel, 1-0 ikke lenge etter da Simon «Scholes» Stapnes satte dagens første mål etter en volley. Brian Thorsen
ville ikke være noe dårligere og fyrte av et utagbart skudd fra kanten av 16-meteren og i motsatt kryss. En flott scoring. Men, dagens scoring skulle likevel være det tredje da Simon «De Guzman» fyrte et frispark fra 25 meter rett i vinkelen. Målet var nesten identisk med det Jonathan De Guzman scoret for Swansea mot Valencia, en digresjon for de spesielt interesserte. (Spesielt interesserte? Alle er vel interesserte i Abertawes elleve, det mest velspillende mannskapet på denne kloden! red anm) 4-0 ble scoret av Teo før Jan Terje fikk æren av å fastsette pauseresultatet til 5-0.

På grunn av den store belastningen på enkelte spillere, så foretok trenerapparatet en del bytter og Jonas Skulstad, Truls Gyland og Erik Nordvoll kom innpå. EIK fortsatte å trykke Lura bakover og Simon S scoret 6-0 ikke lenge etter avspark. Mål nr 7 og 8 ble scoret av en veldig frisk Erik Nordvoll. Chris økte til 9-0 før Jonas fikk avsluttet ballet med sitt første mål for juniorlaget og dermed hele 10-0, nok en gang, mot Lura.

3 stjerner: Simon S
2 stjerner: Chris
1 stjerne: Erik

Share