Foran Viking 2 – EIK

EIK reiser til Randaberg Arena mandag kveld i vissheten om at en seier der vil føre oss over nedrykksstreken igjen. I vårkampen i Egersund dominerte vi spillemessig og ledet 1-0, men et par tullete baklengsmål mot slutten av kampen førte til sesongens mest unødvendige tap. Etter en god treningsuke er tigrene innstilte på å revansjere det resultatet, og bryte tapsrekken vi har hatt de siste ukene.

Kim Robert Nyborg soner karantene etter å ha fått sitt tredje gule kort for sesongen på Ålgård forrige lørdag. Ellers forteller trener Bengt Sæternes at Martin Håland har vært sjuk med halsbetennelse hele uka, og han spiller derfor ikke. Henning Romslo har også vært sjuk i helga og er tvilsom til mandagens kamp.

Jan Eric Wettelands kneskade viser seg å være mer alvorlig enn først antatt, og med et strukket leddbånd er nok vår midtstopper ute for resten av sesongen. Jonas Mong er heller ikke tilbake etter å ha pådratt seg en vridning i ankelen for et par uker siden. Som kjent er også Kenneth Grande ute etter å sitt beinbrudd mot Nest-Sotra.

Derimot er Espen Rasmussen trolig tilbake i troppen etter at han stod over kampen mot Ålgård. Trolig er også Arild Nodland tilbake, og vil muligens starte som midtstopper i Nyborgs karantenefravær.

Vi håper at mange EIK-supportere tar turen og støtter våre elleve beste menn i denne viktige kampen. La oss supportere vise oss fra en bedre side enn på Ålgård, der det var temmelig dødt. Så vil det helt sikkert smitte over på spillerne også!

Kampstart er klokka 18:00 i Randaberg Arena. For øvrig første gang i klubbens historie at EIK skal spille en seriekamp innendørs.


Share