EIK tapte mot Viking 2

Etter en forferdelig åpning, med baklengsmål allerede etter 15 sekunder, greidde EIK å kjempe seg tilbake til 2-2 da ti minutter gjenstod i Randaberg Arena. Men dessverre raknet det bak to ganger da vi satset på et vinnermål mot slutten, og vi tapte dermed 4-2 mot Viking 2.

Spillemessig var vi best i første omgang, men ble for lite presise på avslutningene. Etter pause var Viking førende de første tjue minuttene, og økte til 2-0 åtte minutter inn i omgangen. Vi kom mye bedre med da Kristian Koldal og Mathias Perttamo ble byttet inn. Koldal reduserte på en heading (bildet) før Marius Andersen kriget inn utligningen.

Igjen en kamp med helhjertet innsats over hele linja, men når vi slipper motstanderen til så mange sjanser som vi gjorde i dag blir det vanskelig å vinne.

Kampfakta:
Viking 2 – EIK 4-2 (1-0)

Tilskuere: 250
Mål:
1-0 Osita Henry Chikere (1), 2-0 Christian Landu Landu (53), 1-2 Kristian Koldal (70), 2-2 Marius Andersen (79), 3-2 Chikere (83), 4-2 Vidar Nisja (90).

Dommer: André Knudsen Arnholt, Erdal IL
Gule kort: Kristoffer Haugen, Viking 2. Espen Stene Rasmussen, EIK

Andre om kampen:
Stavanger Aftenblad
Dalane Tidende


Share