Dyrnes sikret poeng for damelaget

Tirsdag var det duket for et nytt oppgjør i damenes 3 divisjon da Bryne gjestet Husabø. Et skadeplaget EIK lag tok imot et «nytt» Brynelag sammenlignet med vårens oppgjør som Tigrene vant komfortabelt 8-1.

Det var EIK som skulle komme til den første sjansen. Live Jørgensen ble flott frispilt i bakrommet og med sin enorme hurtighet befant hun seg alene med keeper. Dessverre for EIK damene gikk avslutningen rett på målvakten. Etter dette var det stort sett Jærbuene som styrte omgangen. Midtbanen ble fullstendig overløpt og Bryne rullet opp det ene angrepet etter det andre. Kun en meget opplagt og god Renate Dyrnes i EIK målet avverget Brynescoring.

Hele tre ganger var Dyrnes ute og avverget gjennomløp fra meget aggressive Brynespisser. 0-0 stod seg til pause.
I andre omgang fikk Tigrene litt bedre tak på midtbanen. Men forsøkene fremover på banen var like tannløse som i førsteomgang. Dyrnes fortsatte for øvrig sitt meget gode spill og avverget også i andre omgang klare scoringsmuligheter fra gjestene. To nye spillere i damelagssammenheng fikk også prøvd seg denne kvelden. Herolinda Shatri og Mari Haugstad debuterte i damelagsdrakta og hadde æren vel i behold etterpå. Nevnte Shatri har vel aldri noen gang løpt så mye på så kort tid!

I siste spilleminutt kunne Tigrene imidlertid ha tatt alle tre poengene. Live Jørgensen var akkurat centimeteren for kort til å tuppe Marie Svanes innlegg i mål.

EIK damene fikk med seg det ene poenget i en kamp Bryne produserte de klart største og fleste sjanser. Alt i alt må keeper Dyrnes takkes for at et poeng ble igjen på Husabø.

Kampfakta:
Seriekamp 3div damer Idrettsparken, B&G kunstgress
EIK-Bryne 0-0
Tilskuere: ca 30
Dommer: Einar Heien, Nærbø IL – Begynner å dra på åra.
EIKs tropp: Renate Dyrnes, Tonje Myklebust, Marit Buerskog, Caroline Landbø, Betina Tollefsen, Live Jørgensen, Lise Vigrestad, Stine Lindø, Tonita Tollefsen, Vilde Tonheim, Kaja Myklebust, Marie Svanes, Herolinda Shatri, Mari Haugstad, Thea Tollefsen, Elena Granaas, Malin Lunde.

Stjernetoppen:

***Renate Dyrnes
**Lise Vigrestad
*Caroline Landbø

LAS

Share