Uavgjort og tap for jenter 16

Haugar – EIK 22.9
EIK hadde medvind i første omgang og fikk tidlig overtaket på Haugar, men kom ikke til de helt store sjansene.
I det 10 min ble tigerjentene tildelt frispark ute på høyre som Stine Nuland satte i mål på hel volley, det var kampens høydepunkt.

Jentene spillte seg frem til flere sjanser i første omgang, den største sjansen hadde Stine Nuland da hun satte ballen over på åpent mål. Utover i første omgang begynte EIK å miste tålmodigheten. Det ble mye direkte spark uten noen adresse. Det stod 1-0 til pause. 2. omgang startet med mye klareringer og lite plan fra Eik sin side. Dette medførte at Haugar kom mer med i kampen og utlignet etter en corner 20 min ut i omgangen.

Vi håpet at dette skulle tenne jentene, men det gjorde det ikke. Dette er nok årsverste av jentene og det var en samlet kollaps, som gjorde at vi kun klarte uavgjort mot bunnlaget. Ida A.B var den som klarte seg best på et tafatt EIK lag.

Voll – EIK 24.9

Tirsdag var det duket for nok en kamp, den andre på to dager. Denne gangen gikk turen til Voll på Jæren. Et Voll lag som regnes som de hardeste konkurrenten til KM tittelen og som har spilt seg frem til NM finalen i J16. Jentene var enige om å gå ut og gi jernet. Men allerede fra start kom EIK jentene på hælene da de ikke kom helt opp i Voll jentene. Det ble en kamp der keeperne ikke hadde dagen og allerede etter 3 min stod det 1-0 til Voll på et enkelt langskudd. Etter 15 min fikk Voll spissen gå upresset gjennom og skyte ballen i mål. EIK ble utspillt det meste av første omgang og pauseresultatet var 2-0 til Voll.

I pausen ble jentene enige om å komme tettere oppi motstanderen og trø til i duellene. 2. omgang startet mye bedre for EIK jentene, de vant duellene på midtbanen og fikk satt et lite press på Voll, men uten at det resulterte i de helt store sjansene. Da det var spilt 15 min av andre omgang spilte Voll en høy ball inn mot EIK målet som keeper feilberegner totalt og dermed stod det 3-0 til vertene. Lufta gikk litt ut av våres jenter , og i det 30. min kom nok en scoring , et langskudd som keeper ikke klarer å få kroppen bak og det stod 4-0 som også ble sluttresultatet. EIK var nærmest redusering med et skudd fra kloss hold som Voll`s målvakt fikk klarert til corner.
Jentene kjempet tappert og hevet seg mange hakk fra forrige kamp. De ga seg ikke, selv om de lå under med både 2 og tre mål.

Det bor så mye godt i jentene og det må de ta med seg til neste kamp. Skal noen fremheves må det være Vilde Rasmussen som kom inn i en uvant posisjon som midtstopper og gjorde en utmerket jobb etter en litt forsiktig start.

oto/rs

Share