Tabelltopp for juniorlaget

Det var knyttet stor spenning til oppgjøret mellom EIK og Hana ettersom seier til tigrene kunne bety tabelltopp. Et par dager før hadde serieleder Forus og Gausel gått på en smell mot Madla 2, noe som resulterte i at forspranget de hadde kunne bli spist og gi EIK en ledelse på 2 poeng før seriefinalen førstkommende tirsdag.

Dessverre skulle ikke oppladningen bli optimal i forhold til kamp ettersom det var kamp før, men guttene gjorde det beste ut av det og gikk i hundre ut av startblokka når dommeren blåste i gang. EIK kjørte et vanvittig tempo og presset Hana helt inn i egen 16-meter. Hana var lite interessert i å angripe og hadde en tydelig plan om at de skulle forsvare seg så lenge det var uavgjort. Det klarte de lenge, mye takket være godt forsvarsspill av Hana og upresist pasningsspill av guttene. Da det nærmet seg slutten av første omgang skulle EIK endelig få hull på byllen. Erik N og Simon B kombinerte fint på venstresiden og Simon B slo et knallhardt innlegg som
gikk via en Hanaspiller og i mål og dermed en fortjent ledelse til pause.

2. omgang fortsatte EIK med sitt høye tempo og nå skulle presisjonen vise seg å være bedre. Hana ble fortsatt trykket bakover og spesielt Teo og Even herjet på høyresiden hele andre omgang. 2-0 skulle komme etter at Teo hadde kommet seg fri på kanten, la et nydelig innlegg til Elion som ekspederte innlegget kontant i mål med et flott hodestøt. EIK fortsatte å produsere sjanser, og da skjer det som oftest skjer. Mot spillets gang kom Hana seg endelig over midtbanen, litt svakt press av EIK gjorde at en Hanaspiller kunne klinke ballen i motsatt kryss for Alex. En flott scoring, men veldig ufortjent ut fra spill og sjanser. EIK lot seg imidlertid ikke stresse og kjørte på videre, men både Teo, Even, Brian og Marius fikk dessverre ikke ballen forbi keeper. Dramaet var likevel ikke over ettersom 6 sekunder før kampslutt, så gikk lyset. Heldigvis hadde vi en dommer med sunn fornuft som valgte å avslutte kampen og dermed 3 poeng og tabelltopp til guttene.

En helt fortjent seier som burde ha vært mye større. Nå venter sesongens mest spennende kamp mot Forus og Gausel og tapet fra i vår skal revansjeres.

3 stjerner: Teo
2 stjerner: Even
1 stjerne: resten av laget. En fantastisk laginnsats!

Share