Tigerdamene fikk rundjuling på Avaldsnes

Tirsdag gjestet Tigerdamene Avaldsnes for oppgjør i kvinnenes 3.divisjon. Det skulle bli en nedtur av dimensjoner. Den suverene serielederen brukte første omgang på å avgjøre kampen. Engelske Rachael Axon og Maureen Mmadu herjet med midtbanen til EIK og viste at nivået i Toppserien er noen hakk høyere.

Til pause stod det hele 6-0 til vertene, noe som på ingen måte var for mye. Det suste rundt ørene til keeper Dyrnes hele første omgang. Avaldsnesspillerne løp mer, var bedre i mottak, vant duellene og traff på pasningene sine. Elementer som var fraværende hos Tigrene denne omgangen.

Om det var trener Stavnheims tordentale i pausen, fire bytter eller den flaue smaken i munnen etter egen innsats som gjorde susen skal være usagt. Det var et helt annet og motivert EIK lag som kom på banen i andre omgang.
Tigrene begynte å vinne duellene. Dette igjen gjorde at sjanser ble produsert. Både Marlen Karlsen, Marie Svanes og Caroline Landbø kunne med litt hell ha scoret for Tigrene denne kvelden. Debutant Elena Granaas gjorde også sine saker bra på høyrebacken i andre omgang.

Kun en gang i løpet av omgangen smatt vertene igjennom EIK forsvaret og satte ballen i mål bak Dyrnes. Vel godkjent omgang jenter!

Tigerdamene innehar fortsatt tredjeplassen i gruppen men med Randaberg og Kopervik pustende hakk i hæl. Men med fullt fokus og full innsats i de tre gjenstående kampene kan debutsesongen i 3 divisjon bli det eventyret alle håper på.

LAS

Kampfakta:
Seriekamp 3.div kvinner Avaldsnes Kunstgress
Avaldsnes 2 – EIK : 7-0 (6-0)
Målene: 1-0 (15), 2-0 (17), 3-0 (27), 4-0 (30), 5-0 (35), 6-0 (39), 7-0 (84)
Dommer: Ole Petter Grindheim, Haugar SK – Meget god
Tilskuere: ca 30
EIKs tropp: Renate Dyrnes, Caroline Landbø, Vilde Tonheim, Lise Vigrestad, Betina Tollefsen, Stine Lindø, Marit Buerskog, Marie Svanes, Mari Haugstad, Tonita Tollefsen, Malin Lunde, Herolinda Shatri, Elena Granaas, Kaja Myklebust og Marlen Karlsen.

Stjernetoppen:

**Elena Granaas


Share