To nye seire til Jenter 16

EIK – Vard Haugesund
EIK spilte hjemme mot Vard-Haugesund på søndag. Det ble en dårlig førrste omgang EIK jentene. De klarte ikke å legge press på ballfører og lite bevegelse. Resultatet til pause var 0-0.

I pausen var trenere og jentene enige om at det som var prestert i første omgang ikke holdt mål. Andre omgang var ikke før kommet i gang før Sara Skjelbred fikk avslutte fra ca 16 meter og det stod 1-0 til hjemmelaget. Jentene kom nå tidligere oppi Vard spillerne og fikk det nødvendige overtaket.

I det 57 min fikk Stine Nuland et gjennomspill hun rundet gjestenes målvakt som her måtte ty til ulovlige midler og ble felt. Et soleklart straffe som Jorunn T.Stavnheim ekspederte i mål og stillingen var nå 2-0. Rett før slutt fikk EIK et innkast på venstresiden og det endte med et innlegg hvor Hilde Sæstad Bakken «kriget» inn dagens siste mål . Sluttresultate ble dermed 3-0. Vilde Rasmussen får nok en gang godkjent i sin rolle som midstopper. Resten av jentene har enda mye å gå på.

EIK – Hinna
Tirsdag var det nok en kamp for J16, for øvrig sesongens siste bortekamp. Denne kampen ble nesten en kopi av kampen mot Vard-Hgs. I første omgang slet jentene med å komme i gang, de ble springende i mellom . Hinna kom på flere gode sjanser , men heldigvis så stod det 0-0 til pause.

I pausen måtte Odd Tore og Rune heve stemmen og si hva de mente om jentenes innsats. Om det var det som skulle til for at spillet ble noe bedre i andre omgang vites ikke. Det ble lagt om til 4-4-2 og det ble et større trøkk mot Hinna målet. 1-0 kom i det 48 min ved Stine Nuland, som virkelig fikk fart på beina og driblet seg elegant forbi Hinna`s forsvar. Grete Egeland som ble flyttet opp som spiss i andre omgang jobbet i herdig , og fikk en fortjent scoring og det stod 2-0.

Jentene fortsatte trøkket og mer samspill gjorde at Elise S Folland kunne sette inn 3-0. Muligheten for flere scoringer var absolutt til stede men flere mål ble det ikke. Nok en gang brukte jentene en hel omgang med å komme i gang. I denne kampen var det ingen som utmerket seg noe særlig, innsatsen var så der for hele laget.

oto/rs/msb

Share