EIK vant sekspoengskampen mot AB

EIK vant den viktige sekspoengskampen mot Arna-Bjørnar med 2-0. En fortjent seier som gjerne kunne vært større ut fra sjansestatistikken, men der hjemmelaget aldri helt ga opp å komme tilbake i kampen.

Jan Eric Torres Gløpstad scoret 1-0 på et skudd som stusset i bakken etter ti minutters spill, mens Mathias Perttamo doblet ledelsen fem minutter etter pause da han avsluttet dagens fineste EIK-angrep.

Kaptein Kai Ove Stokkeland hadde følgende å si om kampen: – Jeg synes det var en solid kamp av oss. Vi var påskrudde fra start, hadde bra kontroll bakover og fikk heldigvis et tidlig ledermål som var med og preget kampen. Utover kampen fikk vi mange overgangsmuligheter, særlig etter 2-0 målet, og jeg synes vi vant en fullt forjent seier. Nå har vi seks poeng på de to siste kampene, og det er bare å se på tabellen å se hva det utgjør. Når vi også har vært nokså heldige med andre resultater så er vi i en mye bedre posisjon enn vi var for et par uker siden, og nå er det opp til oss selv å prøve å sikre fornyet kontrakt mot Brann neste helg.

Kampfakta:
Arna-Bjørnar – EIK 0-2 (0-1)
Arna Idrettspark, 120 tilskuere
Mål: 0-1 Jan Eric Torres Gløpstad (10), 0-2 Mathias Perttamo (50)
Dommer: Anders Bjerk Hansen, Bjarg, IL
Gule kort: Martin Mjelde Tysse, AB og Mathias Perttamo, EIK

EIKs lag:
Jonas Høidahl, Miguel Diez, Marius Andersen, Kim Nyborg, Stian Vigrestad, Jostein Salvesen, Kai Ove Stokkeland, Sverre L. Larsen, Jonas Mong, Jan Eric T. Gløpstad, Espen Rasmussen.

Benyttede innbyttere:
Mathias Perttamo, Espen Skogen, Martin Håland


Andre om kampen:
Stavanger Aftenblad
Dalane Tidende
Arna-Bjørnars hjemmeside (veldig bra kampreferat – anbefales)


Share