God spillerutvikling for EIK i helgen

Team Espeland gutter 2000 spilte fredag mot et av Norges beste 13 årslag Viking. Kampen gikk på Varhaug og endte med 0-2 tap etter scoringer i siste spilleminutter. Det ble en positiv opplevelse for EIK-guttene Odin Noreng, Torjei Helset , Stian Østebrød, Sander Salvesen, Aleksander Svanes og Jarl Andre Aaserud. Idag var det Team Rogaland samling der EIK hadde med 3 spillere fra det gode 98-kullet. Inge Andreas Pettersen, Jonas Skulstad og Sander Remme fikk en treningsøkt av trenere fra Viking FK og Sandnes Ulf med tema angrep mot etablert forsvar. I pausen hadde Kåre Ingebrigtsen et bra innlegg om spillestil og roller i laget. Det hele ble avsluttet med kamp der en ønsket å se noe av det en trente på tidligere på dagen. En god og læringsrik helg for mange EIK-gutter.

Share