Sesongens siste hjemmekamp

EIK møter Brann i morgen lørdag til sesongens siste hjemmekamp. Kampen er, slik det har vært med alle kampene de siste ukene, svært viktig for tigrene, som med seier vil sikre ny kontrakt i Oddsenligaen.

Som dere vel har fått med dere er kaptein Kai Ove Stokkeland dessverre ute for resten av sesongen med prolaps i ryggen. Arild Nodland er fortsatt ute etter at han fikk en stempling på foten på trening for en uke siden, mens Jan Eric Wetteland er i joggetrening, men ikke klar for å spille kamp etter sin kneskade. Bortsett fra de tre kan vårt trenerteam velge spillere fra en fulltallig tropp.

Brann kommer til Egersund med en ung, men talentfull tropp, der kun midtstopperen Henrik Gjesdal har passert 20 år. Flere av Brann 2s profiler, som Bård Finne og Kristoffer Barmen, er opptatt med landslagsspill denne helga og dermed ikke med til Egersund. De spillerne i Brann-troppen som har vært innpå i Tippeligaen denne sesongen er Kjetil Kalve, Simen Lassen og Håkon Lorentzen. Mer om Branns tropp på deres hjemmeside www.brann.no.

Vi håper på stort publikumsinnrykk, og at publikum gjør sitt til at tigrene får et positivt resultat. Kle dere i gult og svart og rensk stemmen alle mann!

Få også med dere sesongens 14. og siste utgave av EIK-tilskuer, der det blir presentasjon av de to siste spillerne i «ansikt til ansikt», samt et referat fra turen til Arna sett fra en supporters perspektiv. Av innholdet kan også nevnes en artikkel om kampprogrammer fra bortekamper og historikk fra 1932-sesongen, som var en av EIKs beste noensinne.

Kampstart er klokka 13:00 i Idrettsparken. MERK TIDEN


Share