Jørgen Tengesdal gir seg i EIK

Etter at plassen i andre divisjon var sikret ga hjelpetrener Jørgen Tengesdal spillerne beskjed i garderoben at han gir seg som trener etter denne sesongen. Dagens kamp var dermed hans siste på trenerbenken i Idrettsparken (bildet)

Jørgen kom inn i trenerteamet foran opprykkssesongen i 2011, først som hjelpetrener og deretter som sidestilt hovedtrener sammen med Jone Mathiesen. Han skal helt klart ha sin del av æren for de framgangene laget har hatt på disse tre årene, og fikk heldigvis en god «avskjedspresang» da spillerne sørget for fornyet kontrakt i Oddsenligaen i dag.

På facebook har det haglet med likes og kommentarer etter at Jørgen la ut følgende melding:

– Vil bruke anledningen til å takk for meg etter 3 år i EIK! Helt fantastisk å avslutte med fortsatt eksistens i 2 div også i 2014 For en gjeng, støtteapparat, klubb, by, folk og ikke minst engasjement i EIK!


Vi takker Jørgen for alt han har bidratt med i klubben, og regner med at han fortsatt vil bli å se i Idrettsparken med jevne mellomrom!


Share