EIK damene slo Hana

Onsdag ble Hana sendt hjem uten poeng fra Husabø. Med dette overtok Tigrene tredjeplassen i pulja etter at Randaberg hadde «lånt» den et par dager. Det var imidlertid gjestene som kom best i gang.

Etter 20 minutter lå Tigrene allerede under 2-0 etter usedvanlig usikkert og rotete forsvarsarbeid. Kommunikasjonssvikt og markeringssvikt gjorde at gjestene lett kunne putte ballen to ganger bak en ellers solid Renate Dyrnes i EIK målet. Det måtte gå en halvtime før vertene våknet fra dvalen. Marlen Karlsen mottar ballen feilvendt på 25 meter. Hun drar av to midtstoppere og alene med keeper setter hun inn reduseringen. Utligningen skulle komme etter et selvmål. Stine Lindø sender i vei et hardt frispark mot Hanamålet som via et Hanahode går i mål. Lagene var like langt og Tigrene hadde fått blod på tann. I omgangens siste spilleminutt skulle EIK damene snu kampen. Kveldens beholdning kom fra Stine Lindø som upresset fra 30 meter klinte ballen i vinkelen bak en forfjamset Hanakeeper. Etter en dårlig start gikk Tigrene til pause med 3-2.

Andre omgang startet med et visst EIK press. Dette uten at de helt store mulighetene bød seg. Tigrene skulle for øvrig få sitt fjerde mål et kvarter ut i omgangen. Marlen Karlsen satte Hanakeeperen under knallhardt press i en duell og ballen havnet hos Live Jørgensen som enkelt satte ballen i det åpne målet.

Jentene førsøkte og forsøkte utover i omgangen til å sette kveldens femte men forgjeves. Godt hjulpet av kveldens dommer. Tonita Tollefsen gjorde skuddfoten klar fra 30 meter etter at Marlen Karlsen var blitt felt. Hun blåste ballen inn under tverrliggeren men kveldens dommer fant ut at han skulle blåse offside. Live Jørgensen ble nydelig spilt igjennom men også hun ble avblåst for offside. Dette etter omtrent å ha startet i Bruvik på et gjennomløp mot tribunene på hovedbanen.

Hana var dog nær en redusering da en lobb over Renate Dyrnes traff tverrliggeren og spratt ut igjen. Nærmere kom ikke Hanadamene og Tigrene kunne sette tre vel fortjente poeng inn på kontoen. Med to kamper igjen er det opp til dem selv om tredjeplassen skal kapres eller ei.

Kampfakta

Seriekamp 3div damer, B&G banen
EIK-Hana 4-2 (3-2)
Målene: 0-1 (12), 0-2 (21), 1-2 (33) Marlen Karlsen, 2-2 (41) selvmål, 3-2 (45) Stine Lindø, 4-2 (59) Live Jørgensen
Tilskuere: 30
Dommer: Odd Høyland, Kåsen IL – dårlig med briller, elendig etter han tok dem av i andre omgang.
EIKs tropp: Renate Dyrnes, Caroline Landbø, Lise Vigrestad, Kaja Myklebust, Betina Tollefsen, Marit Buerskog, Stine Lindø, Tonita Tollefsen, Marie Svanes, Live Jørgensen, Marlen Karlsen, Thea Tollefsen, Herolinda Shatri, Elena Granaas og Malin Lunde

Stjernetoppen:

***Marit Buerskog
**Stine Lindø
*Marlen Karlsen

Share

1 Kommentar

  1. Dommeren var elendig altså. Var det noen av spillerne som var like dårlige, eller spilte alle som Messi. Det vil si 90 minutter uten en feilpasning eller noen ting?

Stengt for kommentarer.