Klare for årets siste seriekamp

A-laget reiste til Bergen i ettermiddag i forkant av møtet med Fyllingsdalen på Varden Kunstgress i morgen.

Som kjent berget EIK i praksis plassen forrige helg ved å vinne 2-1 hjemme mot Brann, og tigrene kan derfor forhåpentligvis slippe ned skuldrene og levere en god forestilling som avslutning på sesongen.

EIKs tropp er noenlunde lik som forrige helg, men verken Jonas Mong, Stian Sleveland eller Kristian Koldal er med oppover. Det er derimot Espen Rasmussen, som er tilbake etter sin neseoperasjon. Junior Chris Sleveland (bildet) er også med i troppen, og vil muligens få sin debut i tigerdrakta i morgen, etter at han har vært i troppen uten å få spille ved et par anledninger tidligere i sesongen. For ordens skyld så er heller ikke Kai Ove Stokkeland, Jan Eric Wetteland og Arild Nodland med i troppen til kampen.

Hjemmelaget har heller ikke annet enn æren å spille for, og vil ende på fjerde eller femte plass på taballen alt etter resultatet i morgen. Det spekuleres derfor i om Fyllingsdalen heller prioriterer sitt B-lag og sender et sterkt mannskap til Lysekloster. B-laget deres må nemlig vinne for å unngå nedrykk til fjerde divisjon. Fyllingsdalens C-lag har allerede rykket opp til fjerde, men dette opprykket vil bli spolert dersom B-laget deres rykker ned.

Etter det vi har hørt er det bare en håndfull supportere som tar turen opp til Bergen. EIK-TVs utsendte står denne gang over, men vi vil være i kontakt med både spillere, ledere og supportere for å få en rapport her på nettsiden etter kampslutt.

Underveis vil det kampen bli oppdatert live på FK Fyllingsdalens hjemmeside.


Share