Jenter 16 elite slo Viking

Torsdag var laget verter for Viking på B&G banen. Om jentene fra EIK skulle henge med i teten før siste seriekamp, var kun seier mot Viking godt nok.

Allerede fra start viste tigerjentene klør og etter 6 min ledet hjemmelaget 2-0 . Det første målet kom etter hjørnespark som Grete Egeland satte pannebrasken til på og headet kontant i mål.

Kveldens andre scoring kom etter et fint angrep som Sara Skjelbred satte i mål etter et innlegg fra Stine Nuland. Nevnte Nuland var på farten i det 26 minutt og etter et fint samspill var Jorunn T Stavnheim sist på ballen og ikke nok med det så ville frk Nuland også være med på scoringsballet og hjemmelaget gikk til pause med en solid ledelse 4-0.

I begynnelsen av andre omgang ble hjemmelaget liggende bakpå og kom ikke opp i motstanderen og Viking fikk sin redusering . Kampene bølget frem og tilbake , der Viking trillet ball, mens hjemmelaget ble springende i mellom.

Det var allikevel EIK`s superreserve Ida A Bjørnø som kom inn i andre omgang og noterte seg for hjemmelaget`s to siste scoringer. Alt i alt en meget bra gjennomført kamp av hele laget.

rs/msb

Share