Vi endte på øvre halvdel på tabellen

EIK vant 2-0 mot et ungt lag fra Fyllingsdalen i ettermiddag, og endte med det opp med samme poengsum som i fjor. Men på tabellen rykket vi tre plasser opp i forhold til fjorårets tiende plass, og endte i år på en sjuende plass. Dette er samtidig EIKs beste sluttplassering i serien siden 1984.

Kampen på Varden Amfi var ikke allverdens spillemessig, og det var først mot slutten at EIK greidde å tilrive seg et spillemessig overtak. Stian Vigrestad ga tigrene ledelsen da et kvarter gjenstod da han avsluttet et fint angrep med å sette inn sitt første seriemål for sesongen. Espen Skogen (bildet over fra hjemmekampen mot Fyllingsdalen) trygget seieren på overtid da han chippet ballen i mål alene med keeper etter å ha blitt spilt igjennom av debutant Chris Sleveland.

Det rapporteres at rundt 30 EIK-supportere hadde tatt turen til Varden Amfi denne lørdagsettermiddagen. Imponerende!

Vi satser på å få oversendt video-opptak av scoringene i løpet av kvelden.

Kampfakta:
Oddsenligaen avdeling 3
Fyllingsdalen – EIK 0-2 (0-0)
Varden Amfi, 58 tilskuere
Mål: 0-1 Stian Vigrestad (77), 0-2 Espen Skogen (90)
Dommer: Sivert Ø. Amland, Kringlebotn IL
Gule kort: Miguel Diez, Kim Nyborg, Espen Rasmussen og Sverre Larshus Larsen, alle EIK

EIKs lag:
Jonas Høidahl, Miguel Diez, Marius Andersen, Kim Robert Nyborg, Stian Vigrestad, Thomas Leidland (Chris Sleveland 78), Jostein Salvesen, Sverre Larsen, Jan Eric Torres Gløpstad (Martin Håland 46), Espen Rasmussen (Espen Skogen 60), Mathias Perttamo


Share