Damelaget «gikk på trynet»

Onsdag stod sesongens siste bortekamp for tur for Tigerdamene. Turen gikk til Forus og Knudamyra der Forus & Gausel ventet. Vertene kjemper med nebb og klør for overlevelse i divisjonen mens EIK damene har tredjeplassen innen rekkevidde. Det var definitivt overlevelsesinstinktet som var sterkest denne kvelden.

Allerede fra start var F&G det beste laget. Absolutt ingenting fungerte for EIK damene. Vertene trillet ball og gikk på løp mens gjestene knapt nok løp etter engang.

I det 21.minutt skulle den avgjørende scoringen komme. Gjestene vant ballen midt på EIKs banehalvdel, satte fart fremover og spilte seg lekende lett gjennom gjestenes forsvar. 1-0 bak Renate Dyrnes.

Kun en gang i løpet av førsteomgangen kom Tigrene til en reell mulighet men Marlen Karlsen skjøt rett på keeper fra skrått hold.
I andre omgang ble det gjort fire bytter i EIK laget i håp om å kunne snu kampen. Men denne kvelden var alt nytteløst. «Null og nada» ble produsert fra gjestenes side og F&Gs største mulighet ble avverget av keeper Dyrnes.

Alt i alt en fullt fortjent seier til et F&G lag som simpelt hen ville mer en Tigrene denne kvelden.

Kampfakta:

Seriekamp 3.div damer, Knudamyra kunstgress Forus
F&G – EIK 1-0 (1-0)
Målene: 1-0 (21)
Dommer: Arild Furu, Buøy IL – meget god
Tilskuere: 30
EIKs tropp: Renate Dyrnes, Caroline Landbø, Lise Vigrestad, Kamilla Øvrevik, Elena Granaas, Stine Lindø, Marit Buerskog, Tonita Tollefsen, Live Jørgensen, Marie Svanes, Marlen Karlsen, Kaja Myklebust, Vilde Tonheim, Betina Tollefsen og Malin Lunde

Stjernetoppen:

Ingen

Share

2 Kommentarer

  1. Syntes virkelig at EIK sitt jr-lag for utrolig lite oppmerskomhet og sene oppdateringer på denne nettsiden. Eik junior står mest sannsynlig for den største prestasjonen til nå denne sesongen for EIK sympatisører etter å ha vunnet puljen sin og er klar for play-off spill for 2.året på rad til eliteserien for jr-lag. Syntes juniorlaget fortjener mer oppmerksomhet og mer oppdateringer og raskere på denne nettsiden.

    • Dette er et svar fra webmaster: Selvsagt burde juniorlaget vært bedre dekket, men selv har jeg knapt kapasitet nok til å dekke A-laget på en skikkelig måte. Det som i hvert fall er et faktum er at alt som blir sendt til meg for publisering på hjemmesiden havner der stort sett noen få timer etter at det kommer inn, og senest morgenen etter.

Stengt for kommentarer.