Det spøker i klubbhuset!

Da jeg nevnte «nedrykksspøkelset» tidligere i høst var det ikke alle som var like begeistret over det. I kveld har imidlertid spøkelser av en annen art inntatt klubbhuset på Husabø. Foreldrene til både jente- og guttelagene i elleve-årsklassen arrangerer nemlig sosial kveld med haloween-tema. På programmet står god mat, leker, konkurranser og annen underholdning. Beste kostyme skal også premieres. Rundt 60 unge spillere har inntatt klubbhuset, i ymse forkledninger. Vi observerte både hekser, spøkelser, rever og monstre i en rekke forskjellige utgaver. Og sannelig haltet ikke Terry Butcher også rundt på krykker, blødende fra såret han fikk i landskampen mot Sverige for mange år siden…

I morgen vil det så bli to-tre timer med felles trening for spillerne, som avsluttes med internturnering med blandede lag.

Og for ordens skyld: Mannen som er avbildet alene på et bilde er verken vår nye daglige leder, manager eller et æresmedlem som har forvillet seg på festen 🙂


Share