Øyvind traff bra med analysen sin

Før sesongstart utførte EIK-supporter Øyvind Mong (bildet) en analyse der han gikk gjennom spillertroppene til alle lagene i vår pulje og tippet en sluttabell på grunnlag av det. Nå når sesongen er slutt er det artig å gå tilbake og se hvor godt han traff.

For det er ingen tvil om at Øyvind har gjort et grundig arbeid og satt seg godt inn i de enkelte lags styrker og svakheter. Tabellen han tippet er nemlig imponerende lik det som ble sluttabellen.

Han skapte nærmest opprør på Flekkerøy da han tippet dem på nedrykksplass etter at laget fra øya hadde endt på andreplass bak Vard Haugesund i 2012. Men Øyvind fikk rett i sine spådommer. Ikke bare det, han tippet riktig plassering på alle de tre lagene som endte nederst på tabellen. Som kjent kan jo Flekkerøy redde plassen dersom Vålerenga eller Tromsø skulle rykke ned fra Tippeligaen, men tabellplasseringen til Flekkerøy fikk han i hvert fall plottet «spot on».

Også de fire øverste lagene har han fått rett på, selv om rekkefølgen er litt annerledes enn han hadde tippet. Og ellers har han også fått Ålgård og Fana på riktig plass på tabellen.

Under kan dere se Øyvinds tabell til venstre, og sluttabellen til høyre:


Share