Stian Sleveland forlater EIK

Etter samtaler med trener Bengt Sæternes er det blitt enighet om at Stian Sleveland gir seg i EIK, og skrev lørdag under på en ettårskontrakt med Eiger. Den innsatsfylte angriperen har vært i klubben i fem år, og har vært en skikkelig publikumsfavoritt med sin oppofrende og innsatsfylte spillestil. Dessverre ødela skader mye av fjorårssesongen for Stian, og denne sesongen har han heller ikke hatt helt klaff, selv om han hadde et par veldig gode kamper mot Fana hjemme og Notodden borte.

Mest effektiv har han vært når han har kommet innpå mot slutten av kampene og fått stresset forsvarsspillere som har vært tunge i beina. Vi husker spesielt et par kamper i opprykkssesongen i 2011 da han nærmest på egenhånd snudde kampene til EIKs fordel etter at vi lå under.

Totalt sett spilte Stian 106 A-kamper for EIK i løpet av de fem årene han var i klubben, og scoret 35 mål.

Stian har vært en fargeklatt som vi kommer til å savne, og vi ønsker ham all lykke til videre i karrieren.


Share