Bronsen glapp for damelaget

Det var knyttet en viss spenning til Tigerdamenes siste hjemmekamp mot Havdur/Voll på søndag. Med hjemmeseier eller uavgjort ville Tigrene tatt en sensasjonell 3.plass. Mens borteseier ville sikre gjestene ny kontrakt i 3.divisjon.

Etter en forsiktig start der ingen av lagene greide å ta styringen var det etter hvert Havdur/Voll som skulle komme til den første sjansen. Gjestenes spiss kom seg fri fra sin oppasser men avslutningen gikk til side for EIK målet.

Havdur/Voll tok etter hvert tak i kampen og fikk sin første scoring etter kvarteret spilt. Et innlegg fra siden havnet etter klabb og babb i buret bak Renate Dyrnes.

EIK`ene kunne minutter etterpå skapt balanse i regnskapet men Marie Svanes avslutning gikk like til side for gjestenes mål. Havdur/Voll tok imidlertid bedre vare på sine muligheter. Etter halvtimen spilt lå dagens andre ball i EIK målet.

Etter hvilen ble det gjort endringer i EIK laget i et desperat forsøk på å komme tilbake i kampen. Backfireren ble redusert til tre og en ekstra spiss satt opp i tospann med Marlen Karlsen. Hjemmelaget la et visst trykk på gjestene uten at uttellingen kom. Mulighetene var der men verken Marie Svanes eller Tonita Tollefsen greide å få ballen bak gjestenes keeper.

Da går det slik som det ofte gjør. Havdur/Voll kontret inn sitt tredje for dagen og kampen var i realiteten kjørt.
Tross en svak sesongavslutning fra Tigerdamenses side må sesongen sies å ha vært langt over forventningene. En fantastisk femteplass i sin første sesong i 3.divisjon er så absolutt godkjent! Ny kontrakt er for lengst sikret. Og neste sesong, ja den kan bli enda bedre…
Vel blåst jenter!

LAS

Kampfakta:

Seriekamp 3.div damer B&G banen
EIK-Havdur/Voll 0-3 (0-2)
Målene: 0-1 (16), 0-2 (32), 0-3 (60)
Tilskuere: ca 30
Dommer: Bjarne Kjell Brogeland, Moi IL – God
EIKs tropp: Renate Dyrnes, Caroline Landbø, Lise Vigrestad, Betina Tollefsen, Kaja Myklebust, Marit Buerskog, Stine Lindø, Tonita Tollefsen, Live Jørgensen, Marie Svanes, Marlen Karlsen, Malin Lunde, Elena Granaas og Vilde Tonheim.

Stjernetoppen:

***Lise Vigrestad
**Vilde Tonheim
*Marit Buerskog


Share