Den tøffeste kampen

EIK fotball ønsker å dele noen bilder og tanker rundt en herlig og livsglad gutt fra gutter 9. Jone har en brennende lidenskap for fotball, og da spesielt Arsenal og EIK. Hans entusiasme og glød ble dessverre gradvis redusert og etter Plussbank-cup ble det hos legene konstatert kreft. Han har fått behandling siden 27.juni og er nå på vei til Oslo for å få en beinmargstransplantasjon i midten / slutten av november. På bildet her ser dere besøket på Haukeland når a-laget var å spilte mot Brann 2 i Bergen. I går fikk Jone 8 timer permisjon for å feire 9-årsdagen hjemme i Egersund. A-laget og FFO var på besøk og fikk overlevert ny treningsdress fra Telenor X-tra og en signert spilletrøye fra A-laget. Vi ønsker sammen med foreldrene å vise alle i klubben som kjenner Jone at han er ved godt mot og beholder humøret i den tøffeste kampen han noengang  har vært i. Vi i EIK ønsker også å formidle at vi alle står sammen i en klubb, og ønsker å være en støttende medspiller i denne kampen. Gratulerer med vel overstått Jone og lykke til i Oslo.

Share