Gutter 15 vant turnering

EIK gutter 15 deltok i helgen på Gimletroll sin vintercup i fotball, og presterte å gå helt til topps i turneringen som faktisk er Norges største vinterturnering!

Det startet litt trått for guttene i den første kampen mot Sandnes Ulf, hvor de takket være en meget opplagt keeper klarte uavgjort 1-1. Mot Lillesand i neste kamp var imidlertid guttene i ordentlig spillehumør, og vant oppgjøret 3-0. Puljespillet ble så avsluttet med en sterk 5-1 seier mot Abildsø IL, et resultat som gjorde at Sandnes Ulf og EIK havnet på samme poengsum og målforskjell. For å skille lagene i videre spill måtte det loddtrekning til, og EIK tapte denne og ble plassert på 2. plass i puljen. Veien videre ble således litt vanskeligere for EIK enn for Sandnes Ulf.

Dette så imidlertid ikke ut til å prege guttene i nevneverdig grad, og Haugar ble enkel match for guttene i kvartfinalen, i en kamp de kontrollerte greit og vant 3-0. Semifinaleoppgjøret mot Asker ble imidlertid langt jevnere, men også her viste guttene at de ville til finalen og vant til slutt 1-0 etter en kjempeinnsats av hele laget.

I finalen sto igjen Sandnes Ulf på motsatt banehalvdel, og igjen var det Sandnes Ulf som tok initiativet fra start og tok en tidlig ledelse. EIKs gutter ville imidlertid ikke gi seg, og tok sakte men sikkert over initiativet i kampen. Det var derfor ikke ufortjent at EIK utliknet ved Ørjan Helvik og sørget for at finalen gikk til ekstraomganger. Bare et par minutter ut i ekstraomgangen kom Julian Toks alene mot Sandnes Ulf sin keeper, og plasserte ballen rolig utenfor keepers rekkevidde. Seieren var dermed et faktum.

Etter at EIKs Inge Andreas Pettersen var kåret til finalens bestemann kunne kaptein Vebjørn Karlsen løfte pokalen og sammen med lagkameratene juble for seieren i turneringen! Gratulerer til guttene og ikke minst til trenerne Thor Jostein Dyrnes og Hans Olav Helvig som har trent laget de 3 siste årene, og heldigvis har takket ja til nok en sesong med guttene.

Det er verdt å nevne at laget, denne turneringen inkludert, nå har spilt 19 strake kamper uten tap!

Serien avsluttes førstkommende torsdag med toppoppgjør mot Forus & Gausel, og dersom guttene unngår tap med mer enn 5 mål, vinner dette laget også sin pulje i 1. divisjon for Gutter 16!

Vil du se attraktiv fotball og spilleglede, ta turen til Husabø torsdag kl. 19.00 og se guttene avslutte sesongen (forhåpentlig med nok en seier).

Bak fra venstre:
Thor Jostein Dyrnes (trener), Andreas Dyrnes, Trym Jørgensen, Anders Rasmussen, Inge Andreas Pettersen, Marius Omlid, Ørjan Helvig, Vebjørn Karlsen, Jonas Skulstad, Sander Bjørkelund Bilstad og Hans Olav Helvig (trener).

Fremme fra venstre:
Alexander Svanes, Thomas Toft, Julian Eia Toks, Sander Remme, Einar Ludvigsen og Rolf Hassan Wiedswang.
SB

Share