Avslutning i Egersundshallen for 4-12 år

EIK Fotball er nå i en slik størrelse med aktive fotballspillere at den må deles inn i 4 avslutninger ved sesongslutt. I dag var flere hundre spillere samlet til den største av de alle : jenter og gutter mellom 4 og 12 år. Tradisjonen tro var det stor stemning og lydnivået nådde høydepunktet når signerte drakter fra flere klubber ble loddet ut. Selvsagt med årets EIK-drakt som kronen på verket. På scenen er gutter 12 som sammen med jenter 12 var med for siste gang, før de går over til avslutning for 13-14 åringene neste år. Pokalutdelingen ble bare avbrutt av en liten pause med mat fra  Irene Sæveland og Katrine Vanglo`s pølserestaurant. Brusen smakte også godt var meldingen fra spillerne. Halvannen time med tett program og snaue 20 minutter med rydding fra en god dugnadsånd gikk fort, og det er bare å lade kan0nene til en ny og spennende sesong i 2014.

Share