Folkerik avslutning i Klubbhuset for 13-15 år

Det var «stinn» brakke i Klubbhuset onsdag når spillere fra 13 til 15 år var samlet til årsavslutning. Det er høy aktivitiet i klubben og på guttesiden har det på 13,14 og 15 årslaget vært 4 lag i aksjon. På jentesiden har det også vært 4 lag så det måtte settes ut ekstra stoler for å få plass til alle. Spillerne som møtte opp koste seg gjennom en halvannen times sekvens der nok utdeling av treningspokal, scoringspokal og innsatspokal var høydepunktet. I tillegg kåres årets spiller på hvert lag som er stemt frem av spillerne selv. I midten ser en pokalvinnerne fra alle lagene og til høyre årets spiller ( de som hadde møtt opp) på lagene. EIK fotball takker alle for en meget fin sesong preget av god oppførsel og gode resultater. Vi ser frem til 2014.

Share