Nye seter til serieåpningen på Husabø

I dette året må vel EIK ha satt rekord og vel så det i antall dugnadtimer. I dag startet en ny og kjekk dugnad, som nå ikke genererer penger, men en god  opplevelse for de som skal se på aktiviteter i Idrettsparken i tiden fremover. EIK fotball har i forbindelse med samarbeidet til Viking FK fått overta over 800 seter på Viking Stadion. Disse ble på en godt organisert måte rigget ned og klargjort for transport til Husabø  på få timer. Det blir nå mange kjekke dugnader på Husabø under tak, med god musikk på speakeranlegget, og kaffi fra kiosken for å få montert disse over hele tribuneseksjonen . Vi gleder oss til første seriekamp.

Share

2 Kommentarer

  1. Nå kan jeg endelig gå på kamp å sitte på myke stoler. De stolene som er nå er harde å sitte på…og jeg vangligvis er glad i å sette meg på harde ting.
    Dimitris

Stengt for kommentarer.