Lovende FFK spillere trener med EIK.

Som kjent så blir det flere prøvespillere på EIK treningene neste uke. To av dem er lokale unggutter fra Flekkefjord. Begge to har hatt en flott sesong for klubben sin, selv om det endte med nedrykk.

17 år gamle Runar Hansson er en spiller vi kjenner godt til i EIK. Han har nemlig i flere år vært en del av Viking-akademiet. Han har det siste året tatt store skritt som fotballspiller og har vært fast inventar på Flekkefjord sin midtbane. Derfor har EIK valgt å invitere ham til et treningsopphold for å se om han kan ta flere steg, og utvikle seg til å bli en 2 divisjonsspiller.

Mest bemerket i årets sesong har allikevel Stian Ingebretsen (bildet over) gjort seg. Den 18 år gamle angriperen ble toppscorer på FFK med sine 8 scoringer. Han ble også kåret til årets unge spiller i FFK. Høyest henger nok allikevel prisen for Årets spiller på avisen Agder sin børs. Her fikk han 4,71 i snitt. Stian beskrives som en spiller med gode basisferdigheter som kan nå langt innen fotballen. I tillegg har han gode holdninger både på og utenfor banen. Det blir derfor spennende å se om han tar 2 divisjonsnivået.

Vi ønsker begge spillerne lykke til de kommende ukene.

Share