Julehilsen fra Jone

Mange har lurt på hvordan Jone har det og vi har fått en hilsen som familien ønsker å dele med dere :

Hei! Her er en liten oppdatering fra Rikshospitalet.. Jone har hatt noen tøffe dager bak seg. Startet forbehandling 13/11 hvor Jone måtte til Radiumhospitalet to ganger daglig i tre dager for kroppstråling. Deretter fikk han på lørdagen cellegift. Alt dette for å slå den gamle beinmargen fullstendig ut. Selve benmargstransplantasjonen foregikk tirsdag 19/11. Transplantasjonen er som en vanlig blodoverføring og varte i ca fem timer. Jone har i ettertid fått infeksjon og hatt veldig såre slimhinner i munn og svelg. Nå har Jones nye beinmarg startet og produsere hvite blodceller som den skal. Jone har bodd på isolat siden transplantasjonsdagen. Her har han fast dagsplan, med bla fysioterapi, skole og musikk. Itillegg har han det travelt premierleague og satte stor pris på at Molde tok gull i cupfinalen. Formen begynner å komme seg og han skal etter planen overflyttes til Haukeland om en liten uke.                                Så kommer et lite hjertesukk og en oppfordring til alle medlemmer i EIK: BLI BLODGIVERE! Har ikke tall på hvor mange poser blod og blodplater Jone har fått og som han fremdeles vil trenge. Utrolig viktig dugnad som dere bør mobilisere, husk at det også er viktig å melde seg som beinmargsgiver. Unge menn er sårt ettertraktet som donorer! Dette bør være årets nyttårsforsett:-). 

Share

4 Kommentarer

  1. Hei Jone!
    Ønsker deg en riktig god jul, og at 2014 vil bli året du blir frisk igjen!!
    Følger med deg, selv om jeg ikke er rektoren din lenger!
    Masse hilsner fra Bente.

Stengt for kommentarer.