Dennis Nielsen klar for EIK

EIK Fotball er meget godt fornøyd med å ha sikret seg signaturen til den 22 år gamle danske midtstopperen Dennis Nielsen. Etter en ukes prøvespill har begge parter blitt enige om at vi går veien videre sammen, og Dennis har skrevet under 2 års kontrakt med EIK før kveldens trening.

Den sympatiske dansken, som de to siste sesongene har spilt for Islandske Bolungarvik, har en fortid på Esbjerg Elite. Han var en sentral brikke i den Islandske klubben som kun var 2 poeng unna opprykk til Eliteserien i fjor og spilte 20 av 22 kamper for dem. I den islandske klubben spilte han blant annet på lag med den tidligere QPR og Nottingham Forest profilen Nigel Quashie.

EIK Fotball ser at Dennis Nielsen er en spiller med stort potensial, som vi tar sikte på å hjelpe til å utvikle seg enda mer, og at han i fremtiden kan være aktuell for spill på høyere nivå, enten med oss eller andre klubber. Nielsen skulle egentlig videre på prøvespill til Sverige, men ble så fornøyd med mottakelsen han fikk i Egersund, at han valgte og droppe dette. Han sier selv at han ønsker å hjelpe EIK til å bli enda bedre enn 7 plassen i fjor og vil jobbe steinhardt for at vi skal nå dette målet. Ved siden av fotballen kommer han til å ha sivil jobb, og føyer seg dermed inn i EIKs filosofi. Han tar også sikte på å få opp sin kjæreste til Norge når hun er ferdig med skolegangen i Mai. Dette blir nok vår damelagstrener Tor Jostein Dyrnes glad for å høre, da hun er Islandsk U-21 spiller.

I første omgang reiser Dennis hjem til Danmark i morgen for å ordne med de tingene han har hjemme, men han er ventet tilbake i god til før første treningskamp 31 januar.

EIK Fotball ønsker Dennis hjertelig velkommen til klubben, og ser frem til mange gode sportslige prestasjoner.


Share

Stengt for kommentarer.