To nye spillere signerte kontrakt med EIK

EIK Fotball er glade for å kunne offentliggjøre at Aleksandras Ivanauskas og Rimantas Boguzas er klare for spill i klubben okka. De to litauerne ankom Egersund i går, og signerte sine kontrakter nå i kveld. Ivanauskas er en duellsterk midtstopper med over 400 kamper i Litauisk toppserie bak seg. Han var også kaptein i klubben sin FK Banga.
Boguzas er en ung lovende keeper, som også kommer fra klubben FK Banga. Han har gjort sine saker så bra i inneværende sesong at han mest sannsynlig blir tatt ut i Litauens U-21 tropp til turnering i Russland i slutten av måneden.

I forbindelse med overgangene ønsker EIK Fotball å rette en stor takk til Jan Petter Rasmussen og hans firma Norvetuva. Deres hjelp i denne saken har vært uvurderlig. En takk også til våre hovedsponsorer Hymek og Larsen & Bjørkeland som disse to spillerne har fått jobb hos.

EIK Fotball ser frem til gode sportslige prestasjoner i sesongen som kommer fra begge spillerne.


Share