A-laget åpnet med seier

A-laget vant 3-0 over Klepp på Kiwi-banen i årets første treningskamp. Gjestene fra Jæren hang godt med før pause, men i andre omgang greidde EIK å skru opp tempoet og skape en del målsjanser.

Ledermålet kom etter en times spill, da Thomas Leidland satte inn en retur fra Klepps keeper. Debutant Stian Ingebrethsen fra Flekkefjord (bildet over) økte til 2-0, mens Leidland scoret sitt andre for dagen da han satte inn EIKs tredje i siste spilleminutt.

Kampfakta:
EIK – Klepp 3-0 (0-0)
Kiwi-banen
50 tilskuere
Målene: 1-0 Thomas Leidland (53), 2-0 Stian Ingebrethsen (78), 3-0 Thomas Leidland (90)

EIKs lag:
(første omgang): Rimantas Boguzas, Jan Terje Søyland, Jan Eric Wetteland, Aleksandras Ivanauskas, Marius Andersen, Stian Vigrestad, Henning Romslo, Thomas Leidland, Jostein Salvesen, Martin Håland, Espen Skogen

(andre omgang): Jonas Høidahl, Miguel Diez, Dennis Nielsen, Aleksandras Ivanauskas, Marius Andersen, Chris Sleveland, Henning Romslo, Thomas Leidland, Jostein Salvesen, Mathias Perttamo, Stian Ingebrethsen

Video av scoringene:

(trykk på 1080 HD for best kvalitet)


Share