Lyn gleder seg til å møte oss

På sin hjemmeside er Lyn godt i gang med å foreta en analyse av sine motstandere denne sesongen. På fredag la de ut sine betraktninger om EIK. De har tydeligvis fått med seg at om vi ikke har en like stolt historie som dem, så har vi i hvert fall en trofast supporterskare som følger laget okka land og strand rundt. Og Lyn ønsker oss hjertelig velkommen til tigerstaden den 24. mai.

Mange av oss har vel allerede booket turen, enten med fly, tog eller privatbil. Så får vi se om de to lags supporterklubber klarer å lage et felles opplegg i forkant av kampen. Det hadde i hvert fall vært spennende.

Jeg er i hvert fall rimelig sikker på at jeg ikke er den eneste som vandrer rundt på Karl Johan i tigerdrakt den helga etter 17. mai!

Analysen kan forresten leses på www.lyn1896.no

Share