A-laget møter Frøyland

A-laget spiller sin andre treningskamp for året fredag kveld når Frøyland kommer på besøk til Kiwi-banen på Bakkebø. Som kjent åpnet tigrene med en nokså komfortabel 3-0 seier over Klepp i bitende kaldt vær forrige fredag, selv om en rekke spillere stod over kampen.

Denne uka har nesten hele troppen vært på trening. De eneste som har manglet er Rimantas Boguzas, Kristian Koldal og Kai Ove Stokkeland. Nederlandske Iljaas Rodjan er også på plass, etter at han ankom Egersund forrige torsdag. Han har nå trent med laget i en uke, og vil trolig få sin debut i EIK-drakta i morgen.

Trener Bengt Sæternes sier til nettredaksjonen at han håper laget vil vise seg fram litt bedre enn mot Klepp, da han var nokså misfornøyd med første omgangen, men der det kom seg etter pause. – Men det er fremdeles tid for litt utprøving, og måten vi går til kamp på er fremdeles preget av at det er veldig tidlig i sesongen, sier Bengt.

Sannsynlig spillertropp er: Jonas Høidahl, Stian Vigrestad, Aleksandras Ivanauskas, Dennis Nielsen, Marius Andersen, Miguel Diez, Kenneth Grande, Sverre Larshus Larsen, Jostein Salvesen, Martin Håland, Espen Skogen, Stian Ingebrethsen, Jan Terje Søyland, Jan Eric Wetteland, Henning Romslo, Iljaas Rodjan, Thomas Leidland og Chris Sleveland.

Mathias Perttamo, Espen Rasmussen og Kim Roberg Nyborg står over kampen i tillegg til de som er skadet. Dennis Nielsen har slitt litt med en vond ankel, men ventes å spille.

Motstander Frøyland endte på en respektabel sjette plass i sin tredjedivisjonspulje i fjor, og er en klubb vi relativt ofte har møtt til seriekamper det siste tiåret. Laget trenes av den tidligere Brynespilleren Asgeir Kleppa, mens det vel er nestor Hans Kristian Håland som er lagets mest kjente spiller. Frøyland spilte for øvrig sin første treningskamp for sesongen forrige helg, da de tapte 2-0 for Nærbø.

Vi ønsker Frøyland velkommen til kamp på Kiwi-banen i morgen kveld. Avspark er klokka 19:00.


Share