Målrikt da EIK slo Frøyland

EIKs A-lag vant 5-2 over Frøyland i fredagens treningskamp på Kiwi-banen. Men sjansemessig var kampen jevnere enn resultatet tilsier, etter at EIKs forsvar særlig i første omgang til tider opptrådte nokså rufsete og slapp gjestene til mange muligheter. Framover på banen fikk vi til tider se hurtig entouch-spill av EIKs lag, og totalt sett var det forskjell kvalitetsmessig på de to lagene, selv om Frøylands spillere har all mulig grunn til å gå med hevet hode etter å ha levert en bra forestilling mot tigrene.

Bengt Sæternes prøvde ut en 3-5-2 formasjon gjennom hele kampen, og lot til sammen 15 spillere forsøke seg. Nederlandske Iljaas Rodjan ble syk i natt og fikk dermed ikke sin debut i EIK-drakta.

Espen Skogen ga EIK en tidlig ledelse allerede etter tre minutter da han scoret etter en fin stikkball gjennom Frøylands forsvar. Men Rune Bore brakte balanse i regnskapet nesten umiddelbart etter at EIKs forsvar var passive på et innlegg.

EIK tok igjen ledelsen midtveis i første omgangen på et selvmål, mens Dennis Nielsen headet inn 3-1 mot slutten av omgangen etter corner.

EIK hadde et bedre grep på kampen spillemessig etter pause, men lot Frøyland redusere på straffespark etter at tidligere EIK-gutt Ole Thomas Herrem ble felt av Marius Andersen. Rune Bore scoret sitt andre for dagen ved å sette et hardt straffe nokså midt på mål.

EIK økte deretter til 4-2 da Martin Håland avsluttet et fint angrep, mens Thomas Leidland satte inn EIKs femte mot slutten av kampen med et fint plassert skudd fra rundt 12-13 meters hold.

Rundt 65 tilskuere så kampen, som gikk i vindstille vær, med litt yr i lufta.

EIKs lag:
Jonas Høidahl, Jan Terje Søyland, Dennis Nielsen, Marius Andersen, Miguel Diez, Jostein Salvesen, Kenneth Grande, Sverre Larsen, Stian Vigrestad, Martin Håland, Espen Skogen
Innbyttere:
Thomas Leidland, Henning Romslo, Jan Eric Wetteland, Stian Ingebrethsen, Chris Sleveland

Video av scoringene:

(trykk på 1080 HD for best kvalitet)


Share