Ingebrethsen avgjorde for EIK

Treningskampen mellom EIK og Staal Jørpeland så ut til å gå mot uavgjort 2-2, før Stian Ingebrethsen (bildet over) dukket opp foran mål og avgjorde kampen til EIKs fordel et par minutter før slutt.

Før det hadde lagene vært best i en omgang hver, så det var lite å si på at kampen gikk mot uavgjort. Et aggressivt og hardt arbeidende Staal-lag hadde et lite overtak før pause, og ledet 1-0 etter at Andri Juliusson avsluttet et velregissert angrep ved å sette inn returen etter at et skudd først hadde truffet stolpen bak Jonas Høidahl. Linjedommer Endre Wetteland hadde flagget oppe for offside, men en så fin scoring fortjente rett og slett å bli godkjent.

EIK slet både med flyten i spillet og med å komme til sjanser mot et robust Staal-forsvar før pause, men tok mer initiativ etter at laget hadde byttet åtte mann ved halvtid. Tigrene fikk presset gjestene godt tilbake, og fikk belønning i form av to raske scoringer. Den første da Sverre Larshus Larsen avsluttet et hurtig angrep med fine kombinasjoner, og deretter da Mathias Perttamo fikk kranglet med seg ballen i en duell med keeper og satt ballen i det tomme målet.

Staal utlignet da Vidar Harestad raget høyest på en corner og headet ballen i mål, men EIK avgjorde altså helt på slutten av kampen.

Video av scoringene:

(trykk på 1080 HD for best kvalitet)

EIKs lag:

Første omgang:
Jonas Høidahl, Miguel Diez, Dennis Nielsen, Marius Andersen, Henning Romslo, Thomas Leidland, Kim Nyborg, Kenneth Grande, Chris Sleveland, Espen Rasmussen, Espen Skogen

Andre omgang:
Rimantas Boguzas, Miguel Diez, Dennis Nielsen, Jan Terje Søyland, Stian Vigrestad, Jostein Salvesen, Iljaas Rodjan, Sverre Larshus Larsen, Kenneth Grande, Mathias Perttamo, Stian Ingebrethsen


Share