Nok et solid EIK-år

EIK Fotball avholdt i kveld sitt årsmøte. Et meget fornøyd styre kunne rapportere om stor aktivitet i avdelingen, som har vokst til hele 1325 medlemmer i løpet av året. Også økonomien gjenspeiler den høye aktiviteten. Klubben hadde en omsetningsvekst også i 2013 og endte tilslutt på 8,5 millioner, noe som ga et driftsresultat på nesten 450 000 kr i pluss. I en tid der de fleste klubber sliter med å levere positive tall, må det sies at det er sterkt å legge frem slike tall for femte året på rad. Dette viser at styret har hatt meget god kontroll på økonomien til tross for økt satsning og bygging av ny kunstgressbane.
Det ble lagt opp til at omsetningen neste år skal passere 9 millioner kroner i forhold til oppsatt budsjett, og man nærmer seg milepælen på 10 millioner i omsetning med samme vekst i årene fremover.

Med unntak av Frode Skogen, stilte hele det nåværende styret på gjenvalg, til stor glede for de fremmøtte. Når i tillegg valgkomiteen kunne presentere tre nye spennende styremedlemmer tyder mye på at klubben vil stå enda bedre rustet i fremtiden. Av de nye legges det merke til at Jan Eric Wetteland som avsluttet A-lags karrieren for kun et par uker siden, istedenfor går inn i klubbens styre.

Fotballavdelingens styresammensetning for 2014 ble som følger :
Leder : Per Trygve Årstad ( 1 år )
Nestleder : Espen Andersen (2 år )
Styremedlem/Økonomi : Anita Lindø (2 år )
Styremedlem/Sekretær : Marianne Bakken ( 1 år )
Styremedlem : Bjørn Even Karlsen ( 1 år)
Styremedlem : Jan Eric Wetteland ( Ny, 2 år )
Styremedlem : Karin Mannes Ege ( Ny, 1 år )
Styremedlem : Bernt Blitzner ( Ny, 2 år )

Share