God gjennomkjøring tross tap

EIK tapte 3-1 i ettermiddagens treningskamp mot sørkoreanske Gangwon. Men til tross for sesongens første tap var trener Bengt Sæternes fornøyd med EIK-guttenes innsats og spill, mot en god motstander som bestod av tekniske og lettbeinte spillere.

Kampen var nokså jevnspilt, og forskjellen på lagene var først og fremst hvordan sjansene ble utnyttet. Blant annet var både Espen Rasmussen og Jan Terje Søyland alene med motstanderens keeper uten å score. EIKs mål kom på straffe etter at sørkoreanerne først hadde scoret alle sine tre mål.

EIK startet med disse elleve (bildet):
Jonas Høidahl, MIguel Diez, Dennis Nielsen, Marius Andersen, Henning Romslo, Jostein Salvesen, Kim Robert Nyborg, Sverre Larshus Larsen, Kenneth Grande, Espen Skogen og Mathias Perrtamo.

Benyttede innbyttere:
Espen Rasmussen, Martin Håland, Thomas Leidland, Aleksandras Ivanauskas, Rimantas Boguzas, Stian Ingebrethsen, Chris Sleveland, Iljaas Rodjan og Jan Terje Søyland


Share