Kjempetur for Team Espeland

22 spillere og 5 ledere har hatt en fantastisk fin tur til Gargzdai i Litauen i forbindelse med BAnga Cup. Tross lang reise har det vært en utrolig sammensveisende tur for spillerne i Team Espeland – konseptet. Vi bodde i 2 store hytter 7 km fra stadion . Det ble spilt totalt 10 kamper fredag, lørdag og søndag og vi hadde ingen innbyttere. Så spillerne har virkelig fått kjent på det å hente krefter fra reserve-tanken. Vi spilte god fotball og tok oss til finalen med det ene laget. Her ble det et 4-1 tap mot et polsk elite-lag men vi er veldig fornøyde med utviklingen spillerne hadde på begge lag både sportslig og ikke minst sosialt. Vi ble godt håndtert av Pavel og Donatas fra Banga FC og satser på at dette blir en årlig reise. Det ble kåret beste keeper, forsvarsspiller, midtbanespiller og angriper i turneringen. Alexander Barstad Svanes gikk meget fortjent til topps som beste midtbane-spiller i turneringen. Vi takker Espeland as for god hjelp i reise-logistikken og Jan Petter Rasmussen for god oppfølging i Litauen.

Share